För 4 portioner!
4 Potatisar
1 lök
2 msk vetemjöl
2 ägg
2 msk persilja (hackad)
salt, peppar
1/2 tsk riven muskotnöt
1 msk smör
Bacon/fläsk
Gör såhär:
1. Skala potatisarna och riv dem grovt!
Skala och riv löken.
2. Blanda potatis med lök, mjöl, ägg, persilja, salt, peppar och muskot.
3. Värm upp matfettet i stekpannan.
4. Klicka smeten i stekpannan med en sked. Stek raggmunkarna 3-4 minuter
på var sida tills de fått färg och är spröda.
5. Lägg upp raggmunkarna på ett uppvärmt fat. Garnera med bacon och hackad persilja.
Raggmunkar och fläsk är ju supergott! Detta receptet är både enkelt och gott!
Jag använde mig inte av muskotnöt då jag är allergisk emot nötter och jag använde inte persilja heller!
Men det blev lika gott i alla fall.
Pröva ni också vet ja!
Kram kram
tisdag 2 mars 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar